Această fetiță s-a pierdut de mama ei si intreaba toti oamenii intalniti pe strada dacă au văzut-o, dar foarte puțini o baga în seamă. Uite ce pățește un copill singur pe străzi!

Advertisement

 

Aceasta poveste dezvăluie un experiment social, cu o fetiță care s-ar fi pierdut de mama ei și care nu știe nici drumul spre casa lor.

Toți oamenii pe care ea îi întâlnește nu banuiesc că ea este actriță și că totul este filmat cu o cameră ascunsă. Fiecărui om pe care îl întâlnește, fetița se duce și îi cere în mod repetat ajutorul, dar în cele din urmă, cu tristețe, se așază singură pe trotuar. Oamenii trec pe lângă ea, nepăsători. Doar câteva persoane întorc capul după ea și îi acordă puțină atenție, dar după scurt timp, își văd liniștiți de drum.

Dar ceea ce se întâmplă in continuare este de-a dreptul îngrozitor. Auzind că s-a pierdut de mama ei, un bărbat o ia de mână, pretinzând că i-a văzut mama copilei și că o va duce la ea. În acel, unul dintre cei care știau despre acest experiment, apare și încearcă să salveze fetița din mâinile bărbatului care i-a spus fetei că o va duce în siguranță la mama ei. Pentru a nu se da de gol și pentru a duce totul la bun sfârșit, complicele sună la poliție și anunță cazul fetiței.

Când au ajuns la fața locului, agenții de poliție l-au identificat pe bărbat, a cărui cazier nu era deloc curat, ba din contră, acesta era chiar un pedofil de temut.

Distribuie daca ti-a placut!