Agent CIA aflat pe patul de moarte face dezvaluiri incredibile: Am aruncat in aer World Trade Center pe 9/11

Advertisement

 

Agentul CIA, agent pensionar, Malcom Howard, în vârstă de 79 de ani, a făcut o serie de dezvaluiri uimitoare când a aflat ca mai are de trait cateva saptamaniimediat ce a fost fost externat dintr-un spital din New Jersey. Dl. Howard susține că a fost implicat în „demolarea controlată” a World Trade Center 7, a treia clădire care a fost distrusă pe 11 septembrie.

Dl. Howard, care a lucrat pentru CIA timp de 36 de ani ca operator, susține că a fost contactat de agenții CIA pentru a lucra la un proiect în domeniul demolării.

Instruit ca inginer civil, dl. Howard a devenit expert în explozivi pentru CIA la începutul anilor 1980. Dl. Howard spune că are o vastă experiență în ceea ce privește plantarea explozivilor in locuri greu de descoperit.

Spune că a lucrat la operațiunea CIA numită „New Century” între mai 1997 și septembrie 2001, timp în care afirmă că CIA „încă mai lua ordine de sus”. El face parte dintr-o celulă de 4 operatori însărcinați sa se asigurare că demolarea va avea succes.

Dl. Howard spune că operațiunea World Trade Center 7 este unică printre demolările sale, deoarece este singura demolare pe care „a trebuit să ne prefacem că nu era o lucrare de demolare”. El susține că nu avea nici o problemă să treacă prin această înșelăciune la acel moment, pentru că … „când ești patriot, nu pui la îndoială motivația CIA sau a Casei Albe. Presupun că scopul mai mare este pentru un bine mai mare. Ei recruteaza numai oameni buni, loiali ca mine….

[John Kerry admite că WTC 7 a fost distrus de o demolare controlată]

Dar chiar el admite că acum, privind înapoi, „Ceva nu era corect”.

„Din acesta situatie nu a rezultat nimic bun. Aceasta nu este America pe care mi-am imaginat-o.”

Domnul Howard spune: „A fost o demolare clasică controlată cu explozivi. Am folosit materiale compozite nanotehnologice super-fine de calitate ca explozivi.

Citiţi mai mult pe extranews.ro

Distribuie daca ti-a placut!