CREATURA din ADÂNCURI care a SPERIAT PESCARII !!! E cea mai rara specie de rechin! VIDEO

Advertisement

 

Un pescar a prins recent cel mai ciudat peste pe care l-a vazut vreodata. S-a mirat foarte tare cand l-a vazut pentru ca avea o infatisare bizara, o culoare cum nu a mai intalnit si ochi mari si verzi. I-a facut poze si le-a pus pe internet, in speranta ca cineva ii va spune despre ce creatura “extraterestra” este vorba.

Pestele era rozaliu si foarte umflat, avea ochi mari, cu o forma ciudata. Pentru ca s-au gandit ca este vreo specie rara, i-a dat drumul inapoi in apa. Nu inainte de a-l fotografia din toate unghiurile posibile.

Cateva zile mai tarziu s-a aflat si despre ce creatura este vorba. Este o specie de rechin, Cephaloscyllium ventriosum, care ar fi suferit insa de o mutatie, motiv pentru care pielea sa nu era pigmentata precum a semenilor sai.

Se pare ca aceasta specie de rechin obisnuieste sa se umfle, fie cu apa, fie cu aer, in momentul in care este in pericol, pentru a se proteja, pentru a-i impiedica pe pradatori sa ii muste sau sa ii inghita. Specialistii spun ca acesti rechini sunt galbeni-maronii, insa acesta ar arata asa pentru ca ii lipsea pigmentul, fiind albinos.

Distribuie daca ti-a placut!