Cum arata ORASUL INTERZIS bărbaților, aici trăiesc DOAR femei frumoase! VIDEO

Advertisement

 

Există un oraș în care femeile sunt pe deplin fericite fără bărbați, cinci zile pe saptamână. În Noiva do Cordeiro, o regiune din Brazilia, există un oraș doar al femeilor, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, potrivit Daily Mail.
Comunitatea s-a format dupa 1891, dupa ce o femeie acuzata de adulter a fost excomunicata de Biserica Catolica. Nici ea si nici urmatoarele 5 generatii nu mai aveau voie sa revina in orasul natal, asa ca a fost nevoita sa se salasluiasca acolo, fiind urmata cu timpul de alte mame sau femei singure.


In această localitate din sud-estul Braziliei, femeile se ocupa de tot ce inseamna guvernare, religie si organizare, si spun ca totul este mult mai frumos asa decat daca era condus de barbati.
Femeile care sunt căsătorite şi au familii trebuie să-şi trimită soţii şi fiii care au împlinit 18 ani să lucreze departe de casă, putând să se întoarcă doar în weekend.


Problema este că nu e ușor de găsit un bărbat singur care să nu fie rudă sau căsătorit deja cu o vecină. “Toate visăm să ne îndrăgostim şi să ne căsătorim. Dar ne place să trăim aici şi nu vrem să fim nevoite să plecăm din oraş pentru a putea găsi un soţ”, a mai spus Nelma Fernandes.
Bărbaţii li se pot alătura cu o singură condiţie, să-şi dea acordul să facă ceea ce spun femeile și să să trăiască după regulile lor.

Distribuie daca ti-a placut!