Dansatoarea tocmai terminase antrenamentul, toată lumea plecase, stătea singură cu spatele la oglindă, în studioul de dans. Dar ce au surprins camerele de luat vederi în oglinda din spatele ei a băgat frica în toți angajații din clădire

Advertisement

 

Există multe lucruri pentru care nu avem explicație. Istoria este plină de de povești paranormale ce au rămas neexplicate și care i-au convins pe mulți să creadă în supranatural… Dar acest clip chiar este înspăimântător.

În clipul de mai jos veți putea vedea un moment extrem de ciudat, reflecția în oglindă a fetei care stă pe jos în studioul de dans, cea care a fost denumită în presa internațională ,,fantoma”, pare că prinde viață.

Fata stă cu spatele la oglindă pentru a se odihni, iar la început pare că nu e nimic altceva decât reflexia ei, însă figura din oglindă începe să se miște independent. Se ridică ușor și se întoarce cu fața spre dansatoarea care stă pe podea.

Din fericire fata pare să nu știe nimic, nu a văzut ce s-a întâmplat în spatele ei, așa că se ridică și pleacă din încăpere.

Distribuie daca ti-a placut!