De aici iti poti lua GRATIS oricand o masina de LUX! Trebuie doar sa ajungi aici!

Advertisement

 

Arabii din Emiratele Arabe Unite au o problema serioasa si unica in lume. Străzile sunt pline de mașini de lux abandonate! Motivul este foarte simplu. În Emiratele Arabe Unite exista legi stricte în privința datoriilor.


Dacă nu poți să plătești ratele sau amenzile, ajungi în fața autorităților și riști chiar închisoarea.
In Emirate nu există termenul de faliment ! Astfel că cei cu probleme financiare preferă să renunțe la tot ce are și să dispară înainte să ajungă în fața judecății foarte dure.
Exista mii de plangeri din partea locuitorilor care s-au saturat de locuri de parcare ocupate de masini luni intregi pana cand acestea sunt ridicate.
Masinile abandonate sunt recunoscute imediat. Sunt pline de praf, au anumite parti lipsa si de multe ori au scrise pe ele mesaje considerate “neploliticoase” de comunitatea araba.
În 2011, apogeul mașinilor abandonate a fost atins de un Ferrari în valoare de 1 milion de euro. Acesta a fost închiriat de un cetățean britanic care a acumulat sute de amenzi in timp de mai multe luni. Deoarece nu și-a permis să le plătească, a decis că e timpul să se facă nevăzut.

Distribuie daca ti-a placut!