O mamă a cinci copii a adoptat pe cei trei copii ai vecinei care a decedat, dar nu s-a aşteptat nici o secundă la asta! Imagini emoţionante.

Advertisement

 

Audrey era o mamă singură care îşi creştea cei trei copii cum putea mai bine, iar Tisha şi soţul ei Kevin erau vecinii ei si aveau cinci copii. Alycia şi Morgan, fetiţa lui Audrey şi fetiţa Tishei, sunt colege la şcoală şi prietene, de aici Audrey şi Tisha au devenit cunoştinţe. Atunci când Audrey nu s-a simţit bine şi a mers la spital pentru investigaţii, Tisha a avut grija de copii.

În acea zi neagră, Audrey a aflat că are cancer la esofag, dar şi la stomac. Cancerul s-a răspândit foarte repede, iar în doar câteva luni, Audrey a decedat. Pe patul de moarte însă, Audrey a întrebat-o pe Tisha daca va avea grijă de copiii ei, iar Tisha nu a ezitat nici o secundă să accepte. Tisha nu a avut o viaţă uşoară, fiind abandonată de părinţi şi nu a vrut nici o secundă ca şi copii lui Audrey sa simtă asta. Acum familia lor are 10 membri, iar surprizele nu au întârziat să apară.

Imagini extrem de emoţionante.

Distribuie daca ti-a placut!