Se plimbau pe marginea drumului când au vazut o masina abandonată, cu geamurile sparte, s-au apropiat de ea și cand au văzut ce era înăuntru, și-au anunțat de urgență părinții. Iata ce au gasit

Advertisement

 

Uneori știi când ceva nu este în regulă. Iar acest sentiment se dovedește a fi corect de cele mai multe ori.

Exact asta sa intamplat când doi adolescenți dintr-un sat din Pennsylvania au găsit o mașină cu ferestrele sparte, într-o zonă împădurită. Nici nu banuiau cât de important va fi ceea ce urmau să facă.

Mașina a fost direcționată și blocată într-o zonă în care mașinile nu ajung de obicei. Iar faptul că ea era vandalizată, le-a atras atenția celor doi băieți, așa că au început să investigheze.

Au intrat în mașină și au văzut un card de fidelitate de la un supermarket pe care scria „Edwin Kosik”. Primul gând a fost să afle cine este omul din spatele acestui nume scris pe card.

La o simplă căutare, băieții au aflat cine era posesorul acelui card: un judecător în vârstă de 92 de ani, care a fost dat dispărut de două zile.

Adolescenții au plecat atunci acasă și le-au povestit părinților ce au văzut în urmă cu puțin timp. Părinții au chemat imediat poliția, iar băieții au mers cu oamenii legii ca să le arate drumul.

Nu departe de locul în care fusese abandonată mașina, politiștii au găsit omul pe care îl căutau. Chiar dacă s-a pierdut prin pădure în urmă cu două zile, bărbatul părea să fie într-o stare bună.

La doar o zi după ce a fost găsit, o furtună mare a inundat zona în care a zăcut bătrânul. Bărbatul se poate numi norocos, căci cine știe ce s-ar fi întâmplat cu el dacă băieții și polițiștii nu dădeau de urma lui.

Priviți imaginile și vedeți cum tinerii Joe Delvecchio de 18 ani și Alec Yanisko în vârstă de 15 ani au devenit eroi de toată lauda în comunitatea în care trăiesc!

Distribuie daca ti-a placut!