Adriana Iliescu, la varsta de 67ani a devenit mama, in urma unei decizii foarte importante de a se insemina artificial.

Nu i-a fost usor sa treaca peste toate situatiile si intrebarile nesfarsite in legatura cu decizia ei.A devenit unul dintre cele mai contraversate subiecte si peste care a trecut cu o mandrie aparte.

A fost o mama model si a reusit sa-i ofere mai mult decat avea nevoie.

Ca drept rasplata, Eliza a fost si este o printesa cuminte si apreciata de cei din jur.Ea s-a transformat intr-o domnisoara de invidiat, are varsta de12 ani, iar ca eleva e un exemplu, a castigat nenumarate concursuri la diverse olimpiade dar si in unele activitati muzicale.Toate meritele ii sunt bucurii nepretuite mamei, iar ca ar fi fiica celei mai batrane mame din Romania nu o deranjeaza, Eliza fiind foate recunoscatoare mamei ei, pentru ca ia dat viata si au, impreuna o relatie speciala plina de dragoste si afectiune.

Eliza Iliescu a devenit majoretă la școala în care învață, ea fiind sociabila si admirata de prieteni.

Adriana Iliescu are 79 de ani, si ramane aceeasi mama devotata si iubitoare. Adriana este alaturi de copilul ei, oriunde si temele pentru scoala,le fac impreuna cat si pregatirea pentru Evaluarea Nationala, pe care le va sustine Eliza pe viitor.

Venitul Adrianei Iliescu nu este suficient pentru meditatii, iar nici nu s-ar pune problema sa arunce  cu bani, dupa vorba dansei, pentru ca perseverenta fetei si atentia mamei in a o indruma e suficient spre o reusita si totul va decurge intr-un climat  cu o ambianta fara stres, ci doar emotiile firesti.

Adriana Iliescu se mandreste ca fiica ei e descurcareata la matematica si de asemeni savureaza si literatura si celelalte.

Intr un magazin, o doamna i-a intins Adrianei Iliescu zece lei, spunandu-i sa cumpere ceva pentru fetita. Profesoara s-a simtit extrem de jignita, si a certat-o pe femeie, spunandu-i ca ea nu este cersetoare si nu primeste pomana de la nimeni. Femeia darnica a bagat banii in geanta, si-a cerut iertare si si-a vazut de drum.

Declaratiile Adrianei Iliescu au uimit foarte multi oameni si o apreciaza pentru taria de care da dovada!

 „Am muncit toata viata si nu as accepta niciodata lucruri de pomana. Decat sa primesc pomana, mai bine mor. Ne descurcam cu ceea ce avem. Si pe Eliza am invatat-o sa fie cumpatata, sa stie valoarea banului. Fata mea face singura curat in camera, ma ajuta la absolut orice, chiar si la calcat, stie sa isi incalzeasca singura mancarea, ba chiar gateste cot la cot cu mine. se descurca singura, este fata mare. Stie sa faca deosebirea dintre bine si rau”

: „Nu ma gandesc la moarte, nu am de ce. Nu ma gandesc la lucruri rele, vreau sa apuc sa imi vad fata majora, la facultate. Alte doamne de varsta mea stau la pat si se deplaseaza foarte greu. Atunci cand vremea este frumoasa, eu si fata mea ne plimbam cate o ora, luam parcul de la un capat la altul. Mereu am avut un metabolism bun, nu m-am ingrasat prea tare. Am dus inca din tinerete o viata sanatoasa, nu am facut excese, nu am pierdut noptile, am incercat sa ma odihnesc suficient si sa fac si putina miscare.