Iasmina Milutinovici are doar 27 de ani și este din Timișoara. Însă s-a căsătorit cu unul dintre cei mai cunoscuți milionari din New York. Ea a organizat o petrecere a burlăciţelor de zile mari şi a petrecut alături de prietenele sale până în zori, respectând astfel o veche tradiție din State.

Mirele se numește Bradford Hill, omul căruia statul american i-a concesionat Statuia Libertății. Nunta a avut loc pe 2 iunie, la New York. Înainte de marele eveniment, frumoasa blondă, originară din Timişoara, a organizat o super petrecere a burlăciţelor unde a petrecut până în zori alături de prietenele ei.

Din fotografii putem observa că tinerele s-au distrat extrem de bine, organizând totul ca la carte şi punând la punct fiecare detaliu. Ce s-a întâmplat la petrecere? Au îmbrăcat haine roz, iar mireasa unul alb, au băut șampanie printre baloane roz, și distracția a ținut până dimineața, dat fiind că apoi, după căsătorie, petrecerile între fete nu vor mai avea loc atât de des ca până acum.

La nunta dintre frumoasa blondină şi Bradford Hill au fost invitate vedete de prim rang din Statele Unite ale Americii, căci multimilonarul este un personaj extrem de influent în lumea showbiz-ului de acolo. Iasmina Milutinovici l-a cunoscut pe noul ei soţ lucrând pentru una dintre companiile pe care el o deţine în New York, scrie spynews.ro.

Iată imaginile: