Dacă tot este zodia-vedetă a lunii mai, și am aflat deja care sunt cele 10 lucruri care ne plac la Tauri, haideți să aflăm și lucrurile nu tocmai plăcute despre nativii acestei zodii.

1. Sunt foarte încăpățănați și plini de prejudecăți. Dacă și-au pus ceva în cap – fie bun sau rău – nu apleacă urechea la sfaturile sau părerile celor din jur, ci fac exact ce îi taie capul.
2. Sunt infideli și înșelători. Din această cauză, consideră că restul oamenilor sunt la fel ca ei.
3. Sunt neîncrezători în propriile forțe, pesimiști, indeciși și sunt lipsiți de inițiativă.
4. Sunt extrem de calculați, de materialiști, ar face orice pentru bani și peste măsură de zgârciți.
5. Sunt geloși, plângăcioși și extrem de posesivi. Într-o relație încearcă să știe tot, să controleze tot, fac mereu pe detectivii.

6. Sunt niște persoane mai mult decât conservatoare și pline de prejudecăți.
7. Sunt exagerat de îngăduitori când vine vorba de ei și neiertători când este vorba de cei din jur, oricât de apropiați ar fi aceia.
8. Sunt leneși peste măsură, astfel că își caută un partener de viață “de casă” pentru a-l scuti de drumurile și activitățile gospodărești neplăcute sau care l-ar solicita cât de cât.
9. Sunt persoane cărora nu le place să fie contrazise sau să li se spună ce să facă. Reacționează violent, cu furie, în fața unor argumente cât se poate de logice.
10. Sunt capricioși și ranchiunoși, țin minte persoanele care au îndrăznit să îi contrazică sau, Doamne ferește, să nu le facă pe plac – fie că e vorba de ceva vital sau ceva absolut neimportant.